Stabile og miljøvenlige jordskruer

Poulstrup Snedker- & Tømrerfirma har valgt at blive partnere i Stopdigging, og anvende disse smarte, stabile og miljøvenlige jordskruer. Jordskruerne bruges, istedet for betonfundament, til mange slags forankringer, bl.a. terrasser, stakitter, solcelleanlæg, skilte og havehuse m.m.

Jordskruerne er specialudviklet til at afdække forskellige behov. Vi har 4 grundmodeller, som fås i forskellige længder og diametre, afhængigt af monteringsemnet, belastningskravet for projektet og jordforholdene, hvor skruerne skal monteres.

1. ADAPTERSKRUE har en monteringsplade, som kan justeres sidelæns og derfor er ideel til konstruktioner med store krav til præcision. Skruens længde er 865 mm.

2. RØRSKRUE til montering af stålrør inden i skruen. Stålrøret fastgøres med 4 bolte. Løsningen bruges fx ved montering af trafikskilte, parkeringsbåse, affaldskurve og parkbænke. Fås i diametrene 67,5 mm, 76,5 mm og 89 mm og i længderne 865 mm og 1200 mm.

3. STOLPESKRUE til montering af fx stolper til hegn, carporte og plankeværk. Skruehovedet fås i dimensionerne 70 mm og 95 mm. Stolpeskruen fås i længderne 935 mm og 1200 mm.

4. BJÆLKESKRUE til montering af vandrette bjælker til fx terrasser eller trævægge i haveskure, mm.. Skruehovedet har en monteringsbredde på 95 mm. Bjælkeskruen fås i længderne 865 mm, 1000 mm og 1200 mm.

For yderligere information kan jeg kontaktes her:

Hans Jørgen, tlf. +4520438491 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mere end 30 års erfaring

Poulstrup Snedker- & Tømrerfirma har siden 1988 udført mange forskellige opgaver inden for snedker og tømrer faget.

Læs mere

Aktuelle Tilbud

Der vil løbende komme nye tilbud her på hjemmesiden.


Læs mere

PST 25 aar